torsdag 9 april 2009

Vattenfall...

Årets vårflod i sulvik är större än mississippi river, stockar , bävrar och gamla tanter flyter förbi i en virvlande skumdans.
Det är blött , men man lever ju bara en gång, så idag var jag ute för att jobba på ett nytt projekt på dödsblocket, vi kan kalla projektet dub light så länge , ligger nånstans mellan 4a och 7b , nåja, brännaren gav mig små 10 sekunders intervaller att testa de olika rörelserna och om utgången kan man väl säga att det verkar lovande !
Ja alltså , tills jag trillade i vattnet förstås ...
Halleluja, årets första vattenfall , ojojoj vilket bra år det här kommer bli, och det var ju bara att cykla hem ....
slicka såren , starta om ,byta kläder, ladda batterierna så att säga !
Jag börjar också undra på om jag har missat nåt , för det är inte nån som har klarat att repetera ett enda problem som jag har gjort i sulvik , och när man ser sören dansa upp för en 6c+ i K-stad så börjar man ju undra ? Sätter jag upp för konstiga problem , är dom kanske för djupa , filosofiska eller så ??
Nu får det bli ett härligt inomhuspass istället med mitt alter ego , Günter , Ta da !

3 kommentarer:

Sören D sa...

det är nog bara så att du har en förkärlek till sådana problem som vi andra inte klarar av. Små nypiga grepp i kraftiga överhäng kräver en speciell sorts människa. Någon som offrar hud och kläder när regnet faller som tyngst.
Tycker inte den borde hålla 6c+ då den gick såpass lätt. Ett annat problem graderat 6a gick jag bet på. Fast den var å andra sidan lite som dina problem. Nypig med krav på bra placerade fötter.

Imorgon bär det av till font. wish us luck.

Anonym sa...

Jag önskar er all lycka !
Hoppas du tar med dig lite inspiration hem, ditt sulviksprojekt väntar på dig / m

Anonym sa...

Tillägg:
Det var inte så farligt kallt i vattnet ! Så nästa gång ska jag nog ligga kvar en stund . hepp