lördag 7 mars 2009

Gallopp

Finns det något tristare än slaskdagar? I skogen ligger 3dm blötsnö, går inte att varken skida eller vandra i utan att bli plaskvåt. I klippsprickorna strilar små vattenfall. Martin for plötsligt iväg till Skottland för att klättra Is / Mix så jag och Gucci är helt själva i stora huset. Vad gör man då en ledig lördag?
1. Internet. Tidsfördrivet som slår det mesta. Tjejnätverket Girls Get Higher har nu 82 medlemmar! Hoppas allihop kommer hit och leker i sommar :))
2. Rider islandshäst. I eftermiddag ska jag och Solei tokgalloppera över fälten och strosa genom skogen och lyssna på fåglarna som tror att våren är här.

Och vet ni vad? Snart är det påsk! Flygbiljetterna för Girls Get Higher är inköpta till 10 dagars klättring i Arco, det blir budgetresande med sovsäcksöverdrag och lift-tumme, konserver och billig öl, berg, berg och berg! Vill ni följa med? Futtiga 1750 kr går flyget på, skriv en rad till skogsflicka@gmail.com.

Gucci-hunden hälsar att han fått ny dagmatte som kastar snöbollar till honom hela dagarna så han är tröööött. Nu ska vi baka en kaka.

Tjo //////////////////moe

Inga kommentarer: