lördag 14 februari 2009

K3s bouldertävling

Fredag den 13e. Bättre dag för en bouldertävling får man leta efter.Stephan primärt och undertecknad sekundärt hade snickrat problem under några kvällar med följande upplägg och regler.

En lättare cirkel med 10 problem och en svårare cirkel med samma antal problem.
Ett handikappsystem som gav bonus utifrån ålder och klätterår.

4 poäng om man gjorde problemet på första försöket, 3 om man gjorde det på fler än ett försök.
2 poäng om man klarar nå zongrepp en bit upp på problemet och 1 poäng om man klarar nå zongreppet på fler än ett försök.

Det var ett väldigt trevlig evenemang med relativt stor uppslutning och skön stämning.Undertecknad deltog utom tävlan, men om jag räknade rätt, så var jag och fajtades i täten med mina 35 poäng.

Efter genomförd klättring anordnades prisutdelning och bildvisning från framförallt Dolomiterna, Bohuslän och Elbrus. Jag hoppas det blir aktuellt med fler prestigelösa tävlingar och arrangemang framöver. Inte bara i de värmländska skogarna utan i hela klättersverige.

Jag vet inte hur många som var inne på min bambusersida eller på dansen och tittade under det aktuella tillfället (typ noll, haha). Dessa hade i så fall kunnat se LIVE-video på spektaklet.

Mitt 3g-abbonemang dippar ibland, så flödet är inte hundraprocentigt samtidigt som kvalitén är som den är. Längtar till framtiden, då alla har bandbredd nog att sända live-video i HD-kvalitet från mobila enheter var man än är i landet.
Vill också se att fler börjar sända live-video ufifrån klipporna. postredigerad video är ute och livevideo är inne. Så ut med er och gör mig stolt!


Inga kommentarer: