måndag 23 februari 2009

Girls Get Higher


Så var det igång! En så liten grej, men samtidigt så stort! Nätverket för klättrande tjejer i Svea Rike har bildats, och datumen är satta för vårens och sommarens tjejträffar. Vad sägs om snö- och isträff i Sylarna, sportklättring i El Chorro eller kanske trad på Ringkallen? Vill ni vara med? Maila till skogsflicka@gmail.com så får ni veta mer ;-)
För övrigt så är jag just nu less på både färgglada plastgrepp och isglassfingrar, drömmer mej bort bland billiga flygpriser till solig kalksten, blundar och ser framför mig Uranius Hotel under stora överhänget, Isili, Sardinien..
Jag tittar igen och ser en pumpmotor till en undervattensdammsugarrobot som det är tänkt att jag ska reparera för att få ut nån slags lön som jag ska åka till El Chorro för..
Livet blir bara mer absurdt och underbart ju äldre man blir, och snart är det vår! Oiiihh!
//Moe

2 kommentarer:

mikaela sa...

Hej!

jag tycker girls get higher låter som en utmärkt idé! har ni nån hemsida?

mvh

Moa sa...

Hej Mikaela! Nix ingen hemsida, men en mejlinglista och en facebook-grupp. http://www.facebook.com/group.php?v=app_2344061033&gid=54881233874#!/group.php?gid=54881233874&ref=ts

Skicka ett mail till skogsflicka@gmail.com så får du info-mail om klätterträffar mm :) Vi är idag 294 medlemmar, och blir stadigt fler. På gång är bla alpinträff i sylarna, aid-träff i bohuslän, isklätterträff i trängslet och klätterresa till montserrat. Välkommen in i gänget!