söndag 27 september 2009

Fontan vecka 42

I fredags bokade jag en ToR Oslo-Paris med Ryanair för löjliga 84kr inkl skatter. Det kostade förvissa 200 att få med en väska så totala priset blev 284kr. Sinnessjukt bra. Mina sista semesterdagar spenderas alltså bland underbar sandsten mellan datumen 11/10-18/10.

Jag skriver detta för att...
1. höra om det finns någon annan där ute som också ska dit då? Vore kul att få lite inspiration av andra som kanske vet mer om området än jag själv.

2. jag behöver tips till en bra förare. De som skrivit Fontainbleau climbs (en lila historia) sägs ha författat något nytt. Någon som vet något om denna och var man kan hitta den? Hur mycket omfattar denna förare det lägre 7-registret?

3. göra alla som inte ska dit avundsjuka.

2 kommentarer:

Johan sa...

7+8 har vad jag kunde förstå alla 7a och uppåt. Någon enstaka 6c+ fanns också med. Jag använde bara 7+8 under en tripp i våras och det funkade bra även om man inte bara vill nöta sjuor. Använd föraren som karta och sen är det bara att välja och vraka. De flesta problem är ju uppmärkta med färg direkt på stenen (blå,röd etc). Trevlig resa!

Sören sa...

johan: tack för tipset. Jag har tittat på 7+8 som hastigast. Kanske blir toppen att använda som projektletare eller motivationsbok om inte annat. Enklast att köpa från bleau.info ?