fredag 21 november 2008

Thailand update 1

Anlände Krabi igår. Sjukt trött efter många dagars resande och alldeles för lite sömn. Orkade inte åka buss eller tåg ner från bangkok så fixade flyg istället. 800kr för en enkel biljett så det var inte så mycket att fundera på. 1.20 timmar istället för 14 timmar med buss är värt mer pengar än så.

Dagen har gått åt att undersöka, utforska, filosofera, slappna av och laga mat(!).
Fick ett erbjudande om att gå en matlagningskurs som vi inte kunde säga nej till. Största delen av dagen har därför spenderats på kulinariska finesser. Röd curry (egen currypasta), pad thai, vårrullar, sött sticky rice med frukt, skaldjurssallad och kokosmjölkssoppa. Jag är numer en kung på att tillverka dem alla. Blev fruktansvärt mätt på kuppen bör tilläggas!

Tänkte mest göra ett inlägg för att berätta att jag numera kan nås via telefonnr. +66801447798.
Skicka ett meddelande eller slå en signal om det händer något roligt. Detta gäller alla som läser detta. Har ni t.ex. förslag på boende, klätterleder eller bara thailändska tips och trix, så tveka inte.

Imorgon tar vi båten över viken till railey för att utnyttja det faktum att molntäcket håller den stekande solen borta. Då ska det klättras!
Mer uppdateringar kommer då och om internetstället är av den goda sorten till skillnad mot detta internetcafe så kommer också bilder och video att bifogas.

2 kommentarer:

Helen sa...

Hej och hå! Hoppas ni har det underbart i värmen!
Här har det snöat men man hann inte säga bajs innan det hade försvann.

Kram på er!!!!

Sören D sa...

hehe. här har det också varit nederbörd :( Men då hittade vi istället superfina leder i det överhängande delarna. Mår fina fisken iaf. Hoppas ni har det fint där hemma trots kylan.