tisdag 13 juli 2010

Lite av varje

Tiden rusar.

Föräldraupptagen med lille Herman och träning/klättring har trappats ned. Har varit ute bland olika närliggande klippor dock + att helgen spenderades i bohuslän vilket var riktigt roligt.
Var till myggdrabbade Deje häromdagen. Var löjligt nära att flasha Cleopatra 7b, men föll på sista movet, som för mig är kruxmovet. Så här säger föraren om leden... "Väggklättring på extremt tunna lister och med långa sträckningar. Skulptera fingrarna med en pennvässare så kanske de passar". Kul med roliga ledbeskrivningar tycker jag. Det borde utlysas tävlingar i mest kreativa ledbeskrivningar. Finns ingen hemsida för sådant? För mig är sådana faktiskt inspirerande och får mig att vilja klättra dem än mer.

Johans rekommenderade anti-mygg arsenal, lämplig för Deje


Var vid Falleberget för någon vecka sedan. Lyckades klämma in en nytur bland allt det etablerade. Nu är det snart färdigutvecklat. Apindex 2000 heter den och graden är satt till 7-. Otroligt svårgraderad, då den är så längdberoende. Risk för luftfärder pga endast säkringpunkt på mitten. Dock är denna riktigt bra och med lite paddor och spotter så är det lugnt. se video.

2/3 av DVD drog till Bohuslän i helgen. Klubbresa med Jösse Klättersällskap. Vi bodde på www.klattertorpet.se. Hanna och Petter har verkligen fått till det. Keep it up!
Besökte Galgeberget, Häller och Skälefjäll innan regnet tvingade oss hem i förtid på söndagen.
Jag kommer tillbaka. Kärleken växer. Finaste vid varje ställe var Bagatell, 6/6+ på Galgeberget, Chapman, 6 på Häller och Blåbärssnårigt, 6 på Skälefjäll.



Stephan på Mallorol 6-, Häller


Moa på Chapman, 6 Häller


Stephan säkrar på Mallorol.


Daniel följer på Mallorol



I badpausen passade Henrik på att lära undertecknad hur man fångar krabba.


Stephan drar upp sin ATC :) på Hot n Tots, 6-/6, Skälefjäll



2 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt !

Filip Arvidsson sa...

Sören alias "mr. Hard grit"! Nice one mate!