lördag 24 juli 2010

Försök 2, Dreamescape

I lördags tog jag mitt första fall, rejält utpumpad på utsteget till Dreamescape, 6- vid Sveafallen. Jag beordrade mina händer att hålla fast, att ta i, att vi skulle uppåt, men såg samtidigt hur fingrarnas grepp långsamt släppte. En gul camalot under mina fötter tog fallet utan problem. Marksäkringen höll kvar Jennifer någorlunda nere på backen. Jag flög och gungade mjukt ner på flaket fem meter längre ner utan en skråma.

Nästa gång, jag lovar, nästa gång sitter den! (jag vet att jag sa så sist också men alltså, jag menar, nästa gång, då djävlar!)

Onsightade en fin 5+ med lika desperat utsteg, hängde och panikade i överarmsfriktion på kanten medan fötterna förgäves försökte få fäste i den minimala fingerlaybacksprickan innan jag sälade upp över kanten. Adrenalin!

Lördagskvällen avslutades med röj och dans till Hoffmaestro & Chraa på bryggan med efterfest hos Madde på nytomta med eld, kladdkaka och blåbärspaj. Världens bästa Ellen kom upp från Götet, så nu är jag glad fast det regnar ute. Den här veckan ska det fällas träd till tipi, målas i kök och plockas tusentals blåbär.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vad bra att inget hände och att du är oskadd

Be careful .

Sören sa...

härligt.
hör av dig nästa gång du drar till sveafallen.

Moa sa...

Martin; jag är för feg för att göra något som på riktigt är farligt. Snart blir det blåbärspaj!!

Sören; Javisst! Kanske helgen v 31? Eller bohus..