torsdag 29 april 2010

blött är skönt

Mina fingrar är helt trashade just nu , vet inte riktigt vad jag skall göra.Kolla vilken förödelse det blev i år när vinterns is rasade ner, galet.Var uppe för att kolla på några projekt i finnskogen, inget direkt att hurra för . Gjorde detta blöta lilla tak . Och prövade på en arete men den var vass.
Livet är härligt !

6 kommentarer:

Sören sa...

var det en glaciär på finnskogen i år? powerful shit!

såg rätt fint ut ändå det där problemet. plus också för filmljudet!

vad kan du rekommendera för leder och boulders i Utby? Tänkte kvällsboulder på fredag när vi kommer ner och upp tidigt på lör-sön för att hinna med några klassiker.
Vet du om något lämpligt på vägen ner längst E45 så är det också välkommet.

vila fingrarna hulken så hörs vi

Anonym sa...

skotofobi 6b
slugg 6c
white russian 6a
vodoo 6b

några klassiker du måste göra !

... kanske kommer neråt nån dag eller örebro eller stolsby ...vi får se
/

t sa...

Haha Martin...
Tänkte komma upp å testa den däringa Mentaline, 4+, till sommaren. :-)


När mina fingrar ser ut så brukar jag fila bort ALL hud tills det inte finns nån sårkant kvar, sen är det ok igen efter 3-4 dagar. För så länge det finns sårkanter och du fortsätter nypa kommer det läka låååångsamt...

Sören sa...

ah, såg bilden på white russian på gbo nu. det var ju den jag provade när mörkret föll på förra climb-in. Hade inte riktigt dynamiken i kroppen den gången.

hoppas få tid att prova några av de andra åtminstone.

Anonym sa...

Det går en sägen om att gamla tradrävar i göteborg hade som tradition att köra white russian i kängor rack och sele och hela skiten innan de gick hem för dagen .
Bara en sägen kanske , men en sak är säker dom är hårda de gamla tradrävarna där nere !

Ha de gött !!

Trad : Tuborg är ju underbart fin på alla sätt och vis btw

Moa sa...

livet är härligt! utby var sig likt, blir nog en roadtrip neröver igen snart. ses i sulvik om en vecka eller så. ?. lr kanske dags för en ny omgång show me heaven? loka skywalker hälsar. btw tror jag såg en sån därn tradräv på white russian i fjol, men jag kanske minns fel. de må väl vara utdöda nu?