måndag 12 april 2010

ding ding ding


Nu har jag genomgått en inre rening , den gamla blogg-martin är död , länge leve den nya blogg-martin. Jag insåg att jag höll på att trilla in på fel väg , en väg dit jag lurades in i en tro om att jag var något. Så är ju inte fallet och nu efter insikt inser jag vilken som är den rätta vägen , det är vägen utan GRADER. Aldrig mer grader och fåfänga och hybris.
Min nya blogg-profil kommer bara handla om kärnan av klättringen... Rörelsen .

Så let´s rock !

Har äntligen hittat ett projekt , och vilket projekt , idag rensade jag och provklättrade lite , starten går och slutet men två rörelser i mittpartiet som är sjukt svåra , tänker jobba på dem nu i april och maj , sedan blir det uppehåll och inomshusklättring i sommar och sedan på igen i oktober till december och förhoppningsvis kommer med höststicket ett underbart send av mitt arvika-drömprojekt!
Eftersom det är dåliga slopers i 30 gradershäng och långa flytt så , känns det som att man kan jobba på den ganska mycket utan att fingrarna tar stryk . Men för säkerhets skull kommer jag också att bygga en replika inomhus för att kunna nöta på de kroppstunga positionerna . The drawback är , att ett annat block följer med som sva två meter bakom ryggen , så lite jobbig landning ,men det är bara att stå ut , och lära sig att falla rätt ! Mäktigt och jag är så kär ! Tra la la .

/ who´s the man ... dregen så klart !

11 kommentarer:

Peter Erhard sa...

Folkets jubel!

Erik Massih sa...

Hippie!

Sören sa...

återuppstånden igen... yes.

så rådanes grannbygd bjuder på sådana testpieces. Drar du ihop till en rådane med omnjed boulder bash snart?

Anonym sa...

Max 6c+!

Moa Wall Kubilius sa...

ding ding ding välkommen nya martin! hoppas du klättrar järnet åt mej denna veckan när jag ska bära in 10 ton glas till filtrena i borås (klätterträning) ..så ses vi på klipporna till hösten---

Anonym sa...

Kom så klättrar vi , anytime !

mvh / the free man

Slothrop sa...

Ja ja ja.
Snart kommer du låta som Sharma: Asså, jag graderar ju inte men om jag skulle göra det, vilket vore omöjligt eftersom jag inte pratar grader, så...

Hur blir det kommer du hit och flashar 7b:s i helgen eller?

Anonym sa...

jepp , jag kommer , skönt med lite lättgraderad uppsala-klättring jämfört med gbg-standard (-en).
kram

Slothrop sa...

Mäh, det är ju tvärtom ju. I götet är allt soft. De har till och med stora grepp på sina greppbrädor.

Peter Erhard sa...

Det är en enhandsbräda herr Slothrop.

Slothrop sa...

Stort grepp likväl. Det är sorgligt herr Erhard, du ska ju vara chefsideolog och allt.