måndag 12 oktober 2009

jag har sett ljuset ...

Idag var det boulderinventering på schemat , och ja , vad ska jag säga , aaaaaaaaaaaa hösten är räddad , fann ett nytt grymt område i finnskogen , som ser fantastiskt bra ut, bilder kommer nästa gång. Ska rensa till helgen och kolla på de första linjerna , ja ja ja . Ska också känna på ett av rep-projekten i helgen , spännande !
Funderar på att klä ut mig till älg under promenaden dit , vore grymt kul att bli skjuten av en fanatisk älgjägare , förstår inte hur man kan vara så fanatisk över nåt...

Här är en liten teaser från finnskogen 1 , vem vet vad som kommer i höst , men med det jag fann blir det nog en långfilm, ya , jah , ja !!

4 kommentarer:

Anonym sa...

"förstår inte hur man kan vara så fanatisk över nåt" Antar att du var ironisk när du skrev det.

tompa sa...

Coolt!

Då kanske årets endags-bouldertripp går till Finnskogen istället för till Kongsvinger (eller vart vi nu var i fjol...)??!!

Anonym sa...

Ja , vem vet , finnskogen 4 har en så sexig linje så du/ni kommer att komma ... hit om och om igen bara för att stå där ... på toppen och titta ner på vad du/ni just har klättrat upp !
varmt välkomna / m

Johan sa...

Ironi har aldrig varit Martins starka sida direkt. Han ironiserar som en skolpojke som blir ertappad med sylt "runt" munnen.