söndag 11 januari 2009

RCT får finbesök / Isfallet i Skillingmark
Helg Helg Helg!

Gårdagen innebar för Mr Martin tre hårda klätterpass, själv nöjde jag mej med ett.
Martin körde hårt på boulderprojektet i Sulvik, men har en teeny weeny bit kvar tills det sitter. Se den snygga bilden där han nästan sliter av sig armen!
Kvällen bjöd på ett inomhuspass på ställverket, klängandes på alla dessa nya leder som Markus W skruvat upp, mycket fint! Snyggt jobbat!

Framemot natten kom Sören på besök hemma på Rådane Club Totale och tog sina första skutt på vår fina bouldervägg, samt sitt första skutt in i Den Vertikala Dansen. Efter nån öl, två lass glass och ett Youtube-klipp från Stolby i Sibirien somnade jag gott och drömde vilt. Ni har väl inte missat denna? http://www.youtube.com/watch?v=lwCyM84HCcA

Dagen idag åkte vi ut i Skillingmark för att klättra is. Min första kontakt med isklättringens värld, och första missen blev att inte ta med vattentäta kläder, kom hem grymt dyngsur. Grabbarna dansade uppför isen, så lätt så lätt att hacka sig uppåt i smala istappar. Själv vågade jag mig upp några få meter innan min kropp skrek; Isfallet ramlar snart i huvvet på dej, fötterna slinter och du kommer skära av din egen hals med isyxorna efter att du haft av repet och rispat upp vaderna med stegjärnen och.. faan vad blött det är och det är som ett jävla skyfall här, bara över mej! ner! nu! ..eh.. ja.. jag får göra ett nytt försök en annan dag, för det var samtidigt gudomligt vackert där långt inne i isen. På bilderna ser ni: Moa, Markus, Sören, Sören, Martin. Tjo!
//Moa

1 kommentar:

Anonym sa...

Prova L-dopa.