onsdag 12 maj 2010

I have finally seen heaven
.... och det är en vacker plats vill jag lova.
Efter tre dagars hårt arbete (i år) satte jag äntligen Show me heaven idag ,
styv 8a+ , om du frågar mig . Vid andra kruxet trodde jag det var kört men lyckades bumpa vidare handen 5mm och precis göra det befriande fotflyttet. Sedan föll jag nästan av av ren glädje men lyckades sansa mig och gå till topps!!!! .

Allt startade efter lördagens lilla besök på Årjängsclimb-in där jag lyckades flasha the way of mr grace 7c, då kände jag att det nog var dags att ta itu med smh igen. Så efter att ha laddat med kakor glass och godis hela söndagen började jag redpointarbetet på måndag .
Mån: Först en timme i årjäng sedan byn på kvällen
Tis: Först en timme i årjäng sedan falleberget på kvällen för att säkra stjärnskottet Emma och sätta "christians led" , ( otroligt fin btw)
Ons : Känner mig sliten , men det är ändå viktigt att åka ner till årjäng , Filip är snäll och säkrar , och för att värma upp misslyckas jag några gånger, men sedan smäller det !Sedan iväg till åmotfors för att Filipboy skulle sätta förstarep. på gravitationsdans men men nära (som fan) skjuter ingen hare .Jeg er stolt som en tupp. Tack Peter för en fin tur . och tusen tack Filip för allt säkrande ! Nå ska jeg bli feit og spise egg , di glir rett ned .
Låt det regna ! Låt det regna I don't care !!!

8 kommentarer:

Sören sa...

Vi dödliga bugar oss. Starkt jobbat och stort grattis.

ps. är tuppen din? Letar efter något roligt att fylla hönshuset med och du kanske har några stalltips? ds.

Peter Erhard sa...

Jag är minst lika glad som du Martin! Jag trodde den skulle mossa igen och aldrig klättras, vilket vore skam och skandal. Hurra! Hurra! Hurra!

john p sa...

Vad glad jag blir..

Erik Massih sa...

oj, vad fint det ser ut. grattis. high class.

Moa sa...

Sendarfesten var hård! Grattis igen!

Sören; Jag har hört viskas att en av tupparna längtar till Nilsby, men han vill ha sällskap av några obesläktade hönor också. I Kil finns "gamla" burhöns för en 50 spänn styck, de har kassa instinkter men trivs på landet och värper som galningar.

Anonym sa...

Sten är inte till salu men jag har en annan tupp som du kan få .

:)

tompa sa...

Grattis igen Martin!
Du är bokad som betautropare vid nästa årjängsbesök, om typ 3-4 helger skulle jag tro.

Anders T sa...

Bra du! Jävligt bra.