fredag 6 november 2009

fredagsgodis

Under uppsala/sthlm besöket insåg jag att jag är så jävla svag , måste bara bli starkare i nypet för att eventuellt kunna bli bättre . Lite deppig efter denna insikt kände jag att det bästa kanske inte är att tröstäta men ibland känner man sig bara så jävla kass , jag gick in på kiosken och köpte lördagsgodis:och jag fattar inte att jag har stått ut med min förbannade metolius bräda i alla år , moon is da shit . Ja just det viktväst köpte jag förra månaden , nu är bara frågan : har jag det ?


/m
(edit; kiosken i det här specifika fallet är addnature som kan om dom bara vill )

8 kommentarer:

Sören sa...

funderar själv på var jag kan skruva upp en träningsbräda. var fixade du viktväst?

JON sa...

Häng en plastdunk med valfritt innehåll i selen.
Funkar bra när man inte för sig så mycket hit och dit.

Peter Erhard sa...

Hurra för strukturerad träning!

Anonym sa...

jon , hvis det er den rette jon , dit problem på campusblocket var meget fint, jeg kommer upp igen , och då sitter even johnlong kalle silver /m
hurra för idiottränin g

Jon sa...

Jon är nog en annan jon, för så vitt jag vet finns det bara en Jon som satt upp problem på Campusblocket och det var inte samma Jon som ovan.

Anonym sa...

finns det mer än en jon i sverige ,
coolt .
Sören: sportjohan , tyvärr har de delat upp 10 kg på nio påsar så när vi har kört 40 moves problem och tatt ur lite , så blir matematik och jämvikt svåra begrepp !
/ ciao

Anonym sa...

haha...roligt inlägg! Har detta månne ngt att göra med att en skäggig farbror och en 16-årig jänta 'råkade' hålla länge i greppen på verket....;-)

Det femte fettot sa...

Nä, sådana inomhusfenomen har aldrig inspirerat Martin.
Den plötsliga träningsivern måste definitvt ha att göra med kulmagade gubbar på nypslopers i Focksta!