måndag 27 juli 2009

Brudarna Ägde Ågelsjön

Helena klättrar Nollan 6-/6 på Divaväggen

Nästan hela gänget samlat (12 av 19)




Min härliga nya klätterkompis Linda på sjöväggen



Linda leder upp Felicia 6-



På väg ner efter en vilsevandring över stora berget..




Jag! Glad!




Jag leder upp Lynnard Skynnard 5-/5. Vilken led!!!

Hepp hopp hepp
---
-Är ni här med det kvinnliga nätverket? Är det ni som har alla tälten borta vid lägerplatsen?
-OOOH yes!
---
Ågelsjön i mitt hjäääärta..
---
lalalala
---
Glädjetjuten och skräckskriken ekade över sjön
Vid kvällsbadet hördes lommen
---
På torsdagen åkte jag ner till Ågelsjön tillsammans med Helena och Linda från Uppsala. De visade sig vara klättertokar av allra bästa sort. Snabbt upp med tält och lite mat i magen, och sedan mot klipporna! Där var redan Anna med Karlstad-gänget på plats och två töser från Stockholm. Vi klättrade lite av varje, finast under dagen var Silversurfaren 7, på topprep och Raggige Rune 5-, trad.
---
På fredagen skuttade det in tjejer från höger och vänster, tälten blev fler och fler. Vi tog oss ut till stora berget. Finaste klättringen bjöd Dubbelsprickan 5- trad på svaplattan på, tillsammans med Lynnard Skynnard 5- / 5 trad och Mowgli 6 på topprep, stora väggen. Njutning!!
---
På lördagen hoppade några tjejer till in i campet, varm i kläderna ledde jag Sanna 5 som uppvärmning och toppade världens finaste led Desperate Reality 6. Trevlig grillning på kvällen.
---
På söndagen hann vi med en hel del också, Diva-leden 5 trad och Jack the Ripper trad 5- trad var helt underbara, och likaså Borrbult är livet 7- och Ranger Danger 6 på topprep.
---
Sååå det var väl en fin sammanfattning..
---
Det känns som att jag kommit igång riktigt med klättringen nu, längtar till Bohuslän på onsdag. Med 8 ledda tradsprickor varav 4 onsight under helgen känner jag mej helnöjd. Vilken klippkvalité! Vill absolut åka tillbaka!
---
Martin är kvar i Chamonix, vet inte riktigt vad han gör men rapport kommer såsmåningom. Han lever iallfall. :) Puss till dej om du läser det här.
---
Nu blir det två vilodagar hemma med mor på besök. Katten är kelsjuk som aldrig förr, hönsen kacklar och gräset växer. Tomaterna har inte mognat än, men däremot hallon så det räcker och blir över.
---
Tjo!

2 kommentarer:

Sören sa...

roligt!!

kommer det vara tjejfokus i bohus också? själv sugen på att komma iväg någonstans om vädret är lite bättre.

Moa Wall Kubilius sa...

yes det är tjejträff i bohus med, vi blir typ tre st i så du är grymt välkommen! (på med peruken) vi är där ons-sön och bor hos Hanna Melin och Petter i närheten av Galgeberget / Häller. Slå en pling vetja!