lördag 8 augusti 2009
Recept nr 1.
Sätt ugnen på 30 grader och börja sedan med att röra ihop följande:
1 dl Cordier-pelaren
0,5 dl blatiere
1 dl Le ticket...
1 dl Grand capucin via O sole mio
Rör försiktigt ner
2 dl Mont Blanc
möjligt lite vind kan vara gott.
När allt har blandats luftigt och "fluffigt" vänder du ner
1,5 dl kass dal-sportklättring.
sedan strör du lite lätt aiguille du peigne minus fem meter på som garnityr,
och skjuts in i ugnen i knappa två veckor :
Tada : En härlig mys-cham-kaka
Dryckestips : Mys-cham-kakan avnjutes med ett kasst varmt tältöl och jag lovar att ni blir nöjda.
/m
Mer recept kommer.
Etiketter:
chamonix
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
1 kommentar:
välkommen hem. ser fram emot fler recept.
Skicka en kommentar