torsdag 4 mars 2010

Dzud


Stefan A lär sig snabbt och kommer att riva av Dzud nästa år ...


Tack underbara snälla fina Stefan för att du ville säkra mig så tålmodigt .
Som sagt var den största svårigheten med att klara en led i Arvika är ju att hitta någon som vill följa med ut !

Så hur gick det då , ja om du frågar mig gick det 85 % bra . På fjärde försöket klarade jag mig äntligen upp över kanten och förbi det svåra , bara WI5 is kvar till toppen , sätter första skruven och lyckas sedan med att skicka en av yxorna åt helvete, när jag var "hemma" ju. Så kopplade in mig på den andra yxan och fick snabbt uppskickat den tappade hackan, och så iväg mot toppen med en sjuk jävla pump i underarmarna , men skruvarna gick i hyfsat lätt och ja, close enough enligt mig . Helt klart sista rycket innan allt är bortsmält . Svårt med grader, det svåraste jag gjort mix , kan bara skotska grader och då är det med all säkerhet 8/9 tekniskt.
Sätter M8 , så får framtiden säga sitt. Längtar redan efter nästa vinter och ett nytt projekt åt vänster , då kan ju alltid Dzud funka som uppvärmning .

Halleluja amen /m4 kommentarer:

Moa sa...

najs. själv har jag vadat i saltsyra, det var också spännande. nu ställis.

Sören sa...

coolers!

Anonym sa...

Stiligt. Jag och Oscar kollade in den linjen för några år sedan men vågade inte riktit prova. Nu blir man riktigt sugen.
/Mattias

Anonym sa...

Kör hårt ,
Helt klart hårdare än "mma" i finnskogen som jag nog tror håller M7. dock inte lika läskig... Vänsterprojektet i skillingmark ser riktigt grymt ut .
Har ni gjort något roligt i vinter ?
mvh m