måndag 7 november 2011

A piece of Värmland in Font

Jag och Alex Ranström åkte till Fontainebleau i början av oktober. Där filmade vi en del av äventyret. Det här är resultatet.

Jag har inte lyckats lägga ut den här på Vimeo eller Youtube. Efter en del besvär verkar Facebook ta emot den. Glöm inte att slå på HD om du tar dig tiden (15 min) att titta. Det blir allt för dålig kvalité annars.

red.anm: Verkar inte som att man kan slå på HD-kvalitet när man kör inbäddat. Prova därför följande LÄNK för en betydligt trevligare upplevelse.
2 kommentarer:

martin sa...

Kul ! Inspirerande , varför har du problem med vimeo osv..

/ m

Sören sa...

@Martin:
Vimeo, youtube och initialt även facebook gillade inte kodningen av okänd anledning. Den ändrade ljud och missade bild. I vissa fall frös även bilden medan ljudet fortsatte. Den ryckte sönder en liten sektion i den här filmen också, men jag orkar inte krångla mer. Körde ändå på rekommenderade inställningar. Inser också att jag inte kan slå på HD-kvalitet när man kör inbäddat på bloggen. De flesta ser den dock på Facebook där man kan dra upp kvalitén. Det är väl bara du som inte har Facebook än :) Där sker allt utbyte mellan K3 och Jösse, inbjudningar till olika event, repkamratförfrågningar osv. Du borde prova grejen!